آشنایی با گیاه فیلودندرون

ارسال شده در 18 اردیبهشت ماه 1401

139 بازدید | 3 نظر
 شهر گیاه

گیاه فیلودندرون با نام علمی Philodendron بومی امریکای جنوبی و مناطق گرمسیری می باشد دارای چند گونه متفاوت مانند: فیلودندرون اسکاندیس،  فیلودندرون اوکسی کاردیوم،  فیلودندرون براسیل و... می باشد .بطور کلی همه گونه های فیلودندرون دارای برگهایی سبز و براق می باشد. خوردن برگهای  فیلودندرون برای انسان و حیواات سمی می باشد. تکثیر به صورت قلمه ساقه می باشد.

شرایط نگهداری گیاه فیلودندرون

نور: گیاه فیلودندرون نیاز نوری کمی دارد و 4تا5 ساعت نور غیر مستقیم برای این گیاه کافی می باشد.

دما:گیاه مقاومی نسبت به تغیرات دمایی است

رطوبت: نیاز رطوبتی بالایی دارد ودر تمام طول سال باید رطوت رسانی شود.

ابیاری: شرایط مرطوب بودن خاک برای این گیاه لازم می باشد و در ابیاری باید مقدار اب به گونه ای باشد که خاک گلدان رطوبت کافی داشته باشد.

خاک: خاک گلدان باید دارای زهکشی خوبی باشد تا ریشه گیاه به خوبی تنفس داشته باشد و دچار پوسیدگی نشود.

تغذیه: نیاز به کود دهی زیاد ندارد اما بهتر است در طول فصل رشدی از کودهای تقویتی استفاده شود برای اطلاع8 بیشتر در این زمینه می توانید با کارشناسان متخصص و مجرب مجموعه شهر گیاه در ارتباط باشید.

سوالات متداول در زمینه نگهداری گیاه فیلودندرون

1-علت قهوه ای شدن نوک برگها در گیاه فیلودندرون چیست؟

علت ایجاد سوختگی در نوک برگهای این گیاه کم ابی می باشد که باید گیاه رطوبت رسانی شود  و ابیاری باید به گونه ای انجام شود که نیاز ابی گیاه را برطرف کند.

2- علت ایجاد لکه های بزرگ و زرد رنگ در گیاه فیلودندرون چیست؟

علت ایجاد این لکه ها بیماری باکتریایی می باشد در صورتی که رطوبت محیط بالا باشد ایجاد می شود برای جلوگیری از این عارضه بهتر است رطوبت محیط کنترول شود.

3-علت کوتاه ماندن گیاه فیلودندرون همچنین زردی برگها چیست؟

این مشکل به دلیل پوسیدگی قارچی ایجاد می شود که در نهایت باعث پوسیدگی ریشه و مرگ گیاه می شود برای رفع این مشکل تا زمانی که پوسیدگی گسترش پیدا نکرده باشد می توان از سموم قارچ کش استفاده کرد و همچنین باید ابیاری و رطوبت به اندازه نیاز گیاه باشد برای کسب اطلاع بیشتر می توانید با کارشناسان متخصص و مجرب مجموعه شهر گیاه در ارتباط باشید.


نظرات کاربران

دیدگاه خود را ارسال کنید

نظر خود را برای این مطلب ارسال کنید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پربازدیدترین مطالب