آشنایی با گیاه فیتونیا

ارسال شده در 26 اردیبهشت ماه 1401

125 بازدید | 3 نظر
 شهر گیاه

گیاه فیتونیا با نام علمی Fittonia بومی کشور پرو می باشد که در رنگ های مختلف سبز، قرمز،صورتی و سفید وجود دارد. این گیاه با نام های دیگری نظیر موزائیکی و پوست ماری نیز شناخته می شود. تکثیرگیاه فیتونیا از طریق قلمه ساقه و برگ، بذر و تقسیم بوته انجام می شود.گیاه فیتونیا گیاهی علفی و خزنده می باشد که رشد کمی دارد و دارای برگهای کوچک و متراکم می باشد.

شرایط لازم برای نگهداری گیاه فیتونیا:

نور: فیتونیا یک گیاه گرمسیری است که نیاز به نور غیر مستقیم دارد و در صورتی که نور مستقیم به گیاه برسد گیاه از بین می رود.

دما: گیاه فیتونیا در دمای 18تا22 درجه رشد خوبی دارد و نسبت به سرما بسیار حساس می باشد

رطوبت: گیاه فیتونیا نیاز به رطوبت رسانی مداوم دارد و باید در آپارتمان به صورت مصنوعی به گیاه رطوبت رسانی شود.

آبیاری: فیتونیا نیاز به آبیاری منظم و مقدار کم دارد آبیاری باید به گونه ای باشد که خاک مرطوب شود و آبیاری نباید به صورت غرقابی باشد.

خاک: نیاز به خاکی دارد که بتواند مقداری آب را در خود نگهدارد.

تغذیه: در فصل رشد نیاز به تغذیه توسط کود های تقویتی دارد. برای کسب اطلاع بیشتر در این زمینه می توانید با کارشناسان متخصص و مجرب مجموعه شهر گیاه در ارتباط باشد.

آشنایی با گیاه فیتونیا

سوالات متداول در زمینه نگهداری گیاه فیتونیا:

1-علت زرد شدن ساقه در گیاه فیتونیا چیست؟

علت زرد شدن ساقه ها آبیاری بیش از حد گیاه می باشد آبیاری فقط در صورت خشک بودن خاک به عمق یک بند انگشت باید انجام شود همچنین مقدار آب در آبیاری باید کم باشد و گیاه غرقاب نشود.

2-علت چروکیده و پژمرده شدن برگها در گیاه فیتونیا چیست؟

علت چروکیدگی برگها کمبود رطوبت می باشد گیاه فیتونیا نیاز به رطوبت رسانی منظم دارد.

3-علت زرد شدن برگ ها و تار عنکبوتی شدن پشت برگ چیست؟

علت تار عنکبوتی شدن کنه تارتن می باشد که در صورت خشکی هوا و دمای بالا این کنه ها به گیاه آسیب می زنند و با تغذیه از شیره گیاهی سبب زردی برگ می شوند. برای پیشگیری بهتر است فیتونیا در دمای هوای متعادل و محیط مرطوب قرار گیرد. در صورتی که آلودگی به کنه زیاد باشد می توان از سموم کنه کش استفاده کرد برای کسب اطلاع بیشتر در این زمینه می توانید با کارشناسان متخصص و مجرب مجموعه شهر گیاه در ارتباط باشید.


نظرات کاربران

دیدگاه خود را ارسال کنید

نظر خود را برای این مطلب ارسال کنید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پربازدیدترین مطالب